O nama

Maslić Autocentar d.o.o.

- Specijalizirani servis za automatske mjenjače, održavanje i popravak -

Servis automatskih mjenjača, održavanje i popravak

MASLIĆ AUTOCENTAR d.o.o. je zastupnik od strane Ganzeboom Transmissies Holland za distribuciju dijelova, reparaturu mjenjača i reduktora za Hrvatsku i istočnu Europu. Tvrtka je specijalizirana za automatske mjenjače, servisiranje, popravak, prodaju repariranih i novih automatskih mjenjača za osobna, kombi vozila i autobuse te popravak i prodaju reduktora. Kontinuitet 35-godišnjeg iskustva u auto branši. Trenutačno zapošljava 10 djelatnika od čega 7 djelatnika na direktnim strukovnim poslovima (mehanika-hidraulika-elektronika) te 3 djelatnika u nabavi, pripremi i projektiranju.

Osnovna djelatnost naše tvrtke su servisiranje, održavanje i poravak automatskih mjenjača svih vrsta i proizvođača i servisiranje, popravak i održavanje vozila američke proizvodnje, te terenskih vozila bez obzira na proizvođača. U našoj tvrtci možete zadovoljiti sve potrebe vezane za Vaš automobi na jednom mjestu.

american cars

Prednosti naših usluga

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

» Kontinuitet 35-godišnjeg iskustva u auto branši.

KOMPLETNA USLUGA

» Sve potrebe vezane za Vaš automobi na jednom mjestu.

KVALITETA

» Brojni zadovoljni klijenti iz Hrvatske i okolnih zemalja.

PRODUKTIVNOST

» U toku godine obradimo više od 650 automatskih mjenjača.

mercedes - automatski mjenjač

Tvrtka raspolaže vlastitim radnim prostorom na dvije lokacije u ukupnoj površini od cca 850 m2 te oko 2000 m2 parking prostora. U servisnoj radionici na lokaciji Savski Gaj XII put br. 4 nalazi se centralna radiona za finalne radove i montažu automatskih mjenjača na vozila sa ukupno 8 radnih mjesta (5 dvostupne dizalice, 10 radnih stolova za rad sa automatskim mjenjačima, auto kanal). Za kompjutorsku dijagnostiku automatskih mjenjača koristimo uređaje TEXA, LAUNCH-x431 i BRAIN BEE ST-6000 sa njihovim specijalnim softverom za automatske transmisije, te zadnja 4 izdanja ATSG softvera.

LAUNCH-x431

Testiranje pritisaka u automatskim mjenjačima izvodimo sa testerom HTT Tool No. 169. Također imamo specijalne alate za popravak apsolutno svih vrsta automatskih mjenjača bez obzira na proizvođača te opširnu literaturu koja je izdana od strane ATSG-a čiji smo član. ATSG (Automatic Transmission Service Group) je najveća i tehnički najjača svjetska kompanija koja pruža podršku u svim segmentima rada s automatskim mjenjačima od literature, on-line podrške vrhunskih inženjera, stručnih biltena, savjetovanja, softvera do stručnih seminara čiji smo redoviti polaznici od 1998. god. Ukupno posjedujemo 18 certifikata za razne vrste automatskih transmisija.

Pružamo kompletnu uslugu uz prihvatljive cijene. Garancija kvalitete naše usluge su brojni zadovoljni klijenti iz Hrvatske i okolnih zemalja. Nudimo profesionalnu i vrhunsku uslugu i pravi smo izbor za Vas!

Automatski mjenjači
Ganzeboom Transmission Holland

Generalni zastupnik za dijelove, reparature mjenjača i reduktore za Hrvatsku i istočnu Europu